image

Over ons

Bij de oprichting in 1994 is men uitgegaan van het standpunt dat kennis gedeeld kan worden zónder dat daar hoge kosten aan zijn verbonden. De theoretische kennis opgedaan in diverse studies werktuigkunde maken het mogelijk technische details te beschrijven en te behandelen, terwijl de jarenlange praktijkervaring zorgt voor directe toepassing in uitgevoerde opdrachten.

Bekkers Engineering beschikt over ontwerp en rekenprogramma’s die ingezet worden bij de beoordeling van een subsidie aanvraag, bij de opstelling van een CE verklaring en bij het berekenen van constructies. We komen altijd bij u langs om de opmetingen en opname zelf uit te voeren.

Jan Bekkers heeft de opleiding Werktuigkunde gevolgd aan het HBO Heerlen en de Technische Universiteit Eindhoven, met extra bevoegdheden voor natuur- en wiskunde. Door een twaalfjarige tropen ervaring in Zuid Amerika is hij bekend met andere technieken en gewoontes. Daarnaast is Jan een PUM Nederland adviseur voor bedrijven in Afrika, India en Azië én expert op het gebied van werkplaatsmechanisatie en oliepalm verwerking. Als lid van Belgian Senior Consultants kan hij ook KMO’s in België adviseren.